Open Monumentendag 2021

8 september 2021

Op zaterdag 11 september a.s. is de Kanselarij der Nederlandse Orden in het kader van de Open Monumentendag te gast bij het Kabinet van de Koning voor een kleine tentoonstelling over Koninklijke onderscheidingen.

Open Monumentdag 2021

Op 11 en 12 september is het weer zover: de afdeling Monumentenzorg en Welstand van de gemeente Den Haag organiseert tijdens de Open Monumentdag 2021 samen met vele deelnemers de openstelling van vele monumenten en activiteiten zoals rondleidingen, fiets- en vaartochten rondom het prachtige cultureel erfgoed in Den Haag. 

Zoals gebruikelijk is op zaterdag 11 september de Kanselarij der Nederlandse Orden te gast bij het Kabinet van de Koning voor een kleine tentoonstelling over Koninklijke onderscheidingen.

Onder de titel 'Mijn monument is jouw monument' is het thema van de Open Monumentendag dit jaar inclusie. Naast de pracht en praal van de Koninklijke onderscheidingen laat de Kanselarij zien dat iedereen die zich op bijzondere wijze inzet voor de samenleving in aanmerking kan komen voor een Koninklijke onderscheiding, ongeacht religie, culturele achtergrond of seksuele oriëntatie. 

Adres: Korte Vijverberg 3, Den Haag
Geopend op zaterdag 11 september van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Vanwege de coronamaatregelen is het aantal bezoekers dat tegelijkertijd in het gebouw van het Kabinet van de Koning wordt toegelaten beperkt.