Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden

Een vangnet voor mensen met een Koninklijke onderscheiding in financiële nood

Bestuur van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden
Het bestuur van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden: v.l.n.r. jhr. J.A. (Tim) op ten Noort (penningmeester), de heer W.J.M. (Willem) Verheijen (lid), mevrouw M.E.R. (Margaret) barones de Vos van Steenwijk-Groeneveld (vicevoorzitter), mevrouw H.E. (Lysbeth) van Valkenburg-Lely (secretaris) en de heer dr. A.B.M. (Boni) Rietveld (voorzitter)

Iedereen met een Koninklijke onderscheiding kan lid worden van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden. Het belangrijkste doel van de vereniging is om een vangnet te vormen voor gedecoreerden die in financiële nood zijn geraakt. De meeste mensen met een lintje zetten zich belangeloos in voor een ander of de samenleving. Soms vergeten zij daarbij zichzelf en raken ze in de financiële problemen. Door uw lidmaatschap toont u zich solidair met uw medegedecoreerden. 

Ook gezellig

Maar er is ook ruimte voor saamhorigheid en gezelligheid: de jaarlijkse algemene ledenvergadering wordt gekoppeld aan iets bijzonders in Nederland. In het verleden waren er exclusieve ontvangsten in Paleis Het Loo en de Floriade in Almere.

Word ook lid

Voor meer informatie en om lid te worden gaat u naar de website van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden.